PUMI 

Under her vil dere se hvilke pumi kull som har blitt født hjemme hos oss og som er en del av et langsiktig avels arbeide hos oss.
Vi fikk første pumi i 2011 og hadde allerede studert rasen i to år før det. Alle hundene våre er igjennom helsesjekker og vi trener masse ulike aktiviteter med alle hundene våre. 
Vi ønsker glade, tilgjengelige, friske hunder som også ser ut som pumi skal gjøre. 

 

Kull 7: Født: 02.10.2021 i Andebu hos meg.
Bissibingens Kiee GuAb og Rowibus Joyful Jupiter (Norton)
De fikk 4 valper, Donald Mc Duff, Diamond, Donald Mc Duff's bror, 

Kull 6: Født: 13.03.2021 i Andebu hos meg. 
Bissibingens Mira og Camly Celebrating Balder
De fikk 4 valper, Cocos Coco, Catrine's Toya, Cezzs Saft, Charms Birk. 
Herlige valper med god apetitt og de er litt gode og runde ved 2 ukers alder.
De utvikler seg flott og når de er nesten to uker så vi noen settervalper på 5 dager i Horten som trengte ammehjelp, 3 valper kom til oss. Så dette kullet ble veldig spesielt. VI hadde valpene her til Mira ga mer slipp og alle spiste selv. Dette for å ikke stresse mer enn nødvendig for mor. 
Et utrolig lærerikt kull, en fantastisk mor Mira mirakel og valpene er helt fantastiske. 
En enorm takk til forb´vert Bente Linn og Magnar, dere var med meg hele veien, var en fantastisk opplevelse og reise sammen med dere.

Kull 5: Født: 10.02.2020 i Andebu hos meg. 
Bissibingens Ilotta Esze & Curios Confident Mattis. 
De fikk 7 valper, Beste Fre To's Klarha, Bettan, Brudi, Berit, Bolletta, Buddis og Bergerud.
Et jevnt kull med flotte valper som er gjennomgående like.
Utrolig gøy her også og være på andre generasjon kull født hos meg. Et resultat gjennom mange år med planlegging. Dette er Lotta sitt siste kull og Lotte ble etter dette kullet overført til Elise. Takk for flott samarbeide og to flotte kull med Lotta. 
Takk til Trudi og Elisabeth også, for all hjelp i 9 uker da vi hadde disse valpene, ble gode farmorer og betemorer 😘 

Kull 4: Født: 9.9.2019 i Andebu hos meg.
Bissibingens Kiee GuAb & FreTos Pipi Jagr.
De fikk 6 valper. Agi, Anci, Azzi, Attila, Abos og Ardo. Abos er oppkalt etter sin bestefar i Ungarn.
Et jevnt kull hvor alt har godt av seg selv hele veien og Kiee er et naturtalent.
Nydelige hunder hvor det er et fantastisk gemytt og omgjengelige hunder.
Kiee er fra mitt andre kull og det er utrolig gøy å få andre generasjon født her hjemme. Se utviklingen og hvordan hundene utvikler seg.
Fra dette kullet satte jeg ut Azzi- Dolly på for til Hege og Erik. Det er helt fantastsik samarbeide og vi gleder oss til å se utviklingen. 

Kull 3: Født: 25.12.2018 i Andebu hos meg.
Bissibingens Ilotta EsZe & Napos Szōcske.
De fikk 4 valper, Mira, Mirka, Magnus og Mella. 
Generasjon 2 født hos meg. Lotta er på for hos Elise. Dette kullet står jeg også som oppdretter på, har sammarbeidet med Bissibingens siden 2015, det tok veldig lang tid å få meg inn som medeier i kennelen. 
Jeg ønsket å bruke Lillebror fra Wenche og hun sa ja, det ble et flott kull og jeg valgte å beholde Mira på for, stor takk til Bente Linn og Magnar som ble hennes forverter. 

Kull 2: Født: 19.08.2017 i Andebu hos meg.
Bissibingens Guiennes EsCa & Mesterlaki Abos. 
De fikk 2 valper. Kiee og Kiraly (Kygo). 
Guinness bor til daglig hos Hanne Iren og Kjetil. Dette kullet hadde jeg sammen med samarbeidspartnerene mine den gangen. Vi beholdt hver vår hund fra kullet, jeg Kiee og de Kygo.
Kullet ble hos meg etter ønske fra hundens eiere, de hadde som flere av oss skrevet under på en avtale om at det kunne være et kull på henne. 
Jeg tok imot dette kullet hjemme hos meg sammen med Tove og Guienness sin pappa Kjetil. 
Valpene var hos meg og jeg beholdt Kiee og Kygo ble behold at samarbeidsparterene mine den gangen. Tilslutt havnet Kygo hos Geir og Elisabeth og der er han i dag. Vi samarbeider tett og det har vært fantastisk å følge denne gutten, han er blitt bestemors gogutt. I dag er Kygo ført over til meg, et bytte som ble gjort da vi skilte lag i 2019. 

Kull 1: Født: 22.11.2015 i Andebu hos meg. 
Bissibingens Essi DeCe & Cuidado Versatile Vezeto.
De fikk 4 valper: Irico, Ilotta, IQ og Idovha.
ESSI var min første Pumi og det var her alt startet for meg. Hun ble min følgesvenn og superstar, og STAMMOR for mitt oppdrett. Fra dette kullet beholdt jeg Lotta. 
Da disse valpene var nesten 5 uker sa jeg ja til at de kunne registreres med fornavnet Bissibingens. Jeg signerte på et ark så de kunne bli registrert.
Kullet var alikevel mitt og jeg hadde all jobben det innebærer å ha et kull. Planleggingen, finne hannhund, reise og treffe han, ta imot valper sammen med Tove Strandmoe, følge opp valpene i 8/9 uker, finne valpekjøperer, signere kontrakter, følge opp valpene i ettertid mm
 
Så glad for at jeg beholdt Lotta fra dette kullet, Lotta er en nydelig jente og vi har hatt et tett forhold. De første årene så jeg henne ca 1 dag i uka, så når Lotta kom til meg var det som om hun hørte til her. Å beholde Lotta var etter nøye vurderinger og jeg vil si stor takk til Elise Brubakk som ble hennes forvert og i dag er hennes eier.
Lotta har hatt 2 kull hos meg, og den langsiktige planleggingen er fra Essi sin tid og hvor jeg vil med mitt avelsarbeide har vert utrolig givende. 
Pr dags dato 28/10-2021 er Essi, STAMMOR, mor til 5, bestemor til 13 og oldemor til 14 🤩