TAKK!

 • Tove Strandmoe

  Stor takk til Tove som har visst og lært meg alt jeg kan om planlegging og gjennomføring av kull.Hun har vært jordmor på nesten alle kullene jeg har hatt.
  Det var du som lærte meg hvordan ta imot disse flotte små valpene! Kull 1 med Essi var en magisk og lærerik natt jeg aldri vil glemme. Eller da Guienness fikk Kiee og Kygo, WOW! Tove er oppdretter gjennom mange år og driver med oppdrett på den Norske rasen Lundehund.

 • Catrine Hotvedt

  Takk for all hjelp med valper, hundetrening og alt vi deler sammen.
  Catrine er medeier i Kiee GuAb's Kennel.
  Du er unik og stiller opp når jeg trenger hjelp, har vert syk eller en hund trenger ekstra oppfølging. Du er helt unik for meg kjære datter.
  Og nå stiller du hundene våre også og du klipper hunder for oss og andre, du har øvd og øvd og deltatt på kurs og øvd videre.

 • Trudi Bergerud

  Trudi er fantastisk og en god hjelper. En stor takk til deg for at du endelig har klart å lære meg å klippe bedre enn noen gang og at du hjelper til med å klippe alle de flotte hundene våre. Det er helt magisk hvordan hundene våre endrer seg når du er ferdig med dem. Og hvordan du alltid søker kunnskap for å finne rett klipp til rett hund! Ser frem til mange år med samarbeide fremover. Og det har vert stor stas å se deg stille Mattis i ringen, til BIR!

 • Hanne K. Foshaugen

  Hanne er en fantastisk fotograf og venn. Det er hun som tok bildet av Essi, min første pumi, som blir brukt som logobilde.
  Takk for refleksjoner, redigering, hjelp og flotte bilder til hjemmeisden og oppdrettet mitt.
  Utrolig flotte reiser har vi hatt og det er så godt å ha deg til å ordne de små detaljene.

 • Thomas Thorvaldsen

  Sammen med deg har jeg forsket, reflektert og lært utrolig mye om livet sammen med hunder og mennesker og om hvem er jeg?.
  Utdannelser og trening sammen med deg og Luddis vil for alltid sitte som et fantastisk minne.
  Det aller viktigaste er å oppdage hvem er jeg, hva er virkelig. Tilstedeværelse!
  Flott å ha deg som en venn og sparreparntner.

 • Til ALLE

  ALLE - dere har vert fantastiske. Uten samarbeide og gode venner og bekjente ville ikke noe vært mulig. Takk til alle som har stilt hunder, trent, vært med på fødsler, samtaler - JA allt. Takk for at dere er der!!!

 • Elisabet Bergerud

  For en jobb du har gjort, fra du var med meg på utstilling første gangen og frem til nå! Jeg sier bare WOW. DU har trent og øvd, dag ut og dag inn. DU har stått i de rareste tilbakemeldinger fra andre og allikevel ikke gitt deg. Uendelig glad for vårt samarbeide og jobben du gjør med hundene våre. TEAM, det er det vi er. Masse lykke til videre.

 • Torild Frøberg

  Du har gitt meg utrolig mye kunnskap og lærdom fra jeg ble kjent med deg i 2019. Utrolig glad for å ha blitt kjent med deg og få ta del i all din kunnskap om den flotte rasen vår, PUMI. Du var en av de første som fikk pumi i Norge og historien om Klarha vil alltid vøre en del av pumiens flotte historie i Norge!

 • Sander Hotvedt Huset

  Tolmodige og hjelpsomme Sander. Du er med på utstillinger og gleder deg til du kan stille barn og hund. Du elsker hundene våre og de elsker deg. Du ordner med kaffe og stoler og vi storkoser oss på alle reisene rundt om i landet med deg. Uansett hvilken hund fra oss eller hund som er på besøk så ender det med at dere ligger på sofaen og koser.

 • Tarjei Bratt Hveding Gabrielsen

  Tarjei er min gode venn og sparrepartner. Han har hjulpet meg med hvordan vise hund på utstilling og vi har fulgt hverandre i mange år. Uendelig glad og takknemmelig for alt vi har delt og alt jeg har lært.
  Tarjei driver til daglig Klypen Agility i moss.

 • Alle mine valpekjøpere

  Takk til alle som har kjøpt valp hos meg. Jeg setter så stor pris på dere alle.
  Alt vi deler og gjør sammen, tuuusen takk.
  Jeg vil være her for dere og uansett hva dere lurer på så kan dere kontakte meg.

 • Venner & familie

  Takk til alle mine flotte venner og familien som kommer med råd, stiller opp og hjelper til.
  Hund er livet mitt og dere alle støtter og er med på det!
  Og godt å ha dere alle der når det trengs gode råd og at andre øyne ser noe ikke jeg gjorde.

 • Bjørn Olav Andersen - Fjellflokkens

  En fantastisk venn og sparrepartner i avelsarbeidet. Takk for god hjelp og støtte. Du er unik og jeg er spent på framtiden med våre hunder.

 • Kjetil Nilsen

  Kjetil du er en fantastisk støttespiller og venn. Takk for at du var der på akkurat den utstillingen og stilte opp. Og at du stiller opp for oss alle. Takk for alle bilder og herlige samtaler.

 • Utstilling

  Takk til alle dommere for tilbakemeldingene vi har fått på våre hunder. Vi setter pris på de alle. En viktig jobb i avlsarbeidet vårt med alle disse tilbakemeldingene.

Kommentarer

14.12.2021 03:38

Per A.F.

Så mange flotte historier og for en gjeng dere er. VI sender mail om valp og håper det en dag kommer en hund til oss fra dere.